Αρχική
Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

(ΦΕΚ 1233/Β´/11.04.2014)

Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, δυναμικότητας 12 κλινών, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών μετά την έξοδο τους από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Εξυπηρετεί ασθενείς που φέρουν τραχειοστομία ή/και χρήζουν μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Στελεχώνεται από ειδική ομάδα αποκατάστασης, αποτελούμενη από ειδικό ιατρό αποκατάστασης, εντατικολόγο, πνευμονολόγο, εκπαιδευμένους νοσηλευτές και θεραπευτές για πρώιμη παρέμβαση.
Υπάρχουν ειδικά monitor 24ωρης παρακολούθησης με κεντρική κονσόλα, αναπνευστήρες για μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, υπερήχους κ.α.
Διαθέτει ειδικές κλίνες Total Care της εταιρείας Hill-Rom, παγκοσμίως πρωτοπόρου στις κλιπ σε εντατικής. Τα ειδικά αεροστρώματα πρόληψης και θεραπείας κατακλίσεων, καθώς και το σύστημα συνδυασμού θεραπειών κινησιοθεραπείας που διαθέτουν οι κλίνες εξασφαλίζουν την καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς. Διαθέτει λευκό θάλαμο απομόνωσης αρνητικής πίεσης, με ιδιαίτερο σύστημα εξαερισμού, για την ασφαλή νοσηλεία ασθενών με βαριές μολυσματικές ασθένειες.


Υπηρεσίες / Θεραπευτικά Τμήματα

Φυσικοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Υδροθεραπεία

Θεραπευτική Γυμναστική

Διατροφική Παρακολούθηση

Ψυχολογική Υποστήριξη

Νοσηλευτική Φροντίδα