Νέα & Εκδηλώσεις
Με αγάπη μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο

Δώδεκα χρόνια λειτουργίας. Δώδεκα χρόνια που προσφέρει και πάλι... ζωή σε ασθενείς που λόγω κινητικών προβλημάτων είδαν πολλά από τα κίνητρά τους να "σβήνουν". Από τον Μάρτιο του 2005, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία της, έως και σήμερα, "η Αναγέννηση", το Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης Θεσσαλονίκης παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα οποιασδήποτε αιτιολογίας.
Φυσικοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υδροθεραπεία, Θεραπευτική Γυμναστική, Διατροφική Παρακολούθηση, Ψυχολογική Υποστήριξη είναι όλα αυτά με τα οποία καλείται να ασχοληθεί ένα πρότυπο κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης.
Στόχος; Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Όχι μονάχα της ζωής που βλέπουμε, αλλά και της εσωτερικής. Εκτός από τη φυσική αποκατάσταση, μείζονος σημασίας είναι η συναισθηματική και κοινωνική αποκατάσταση ασθενών, μετά από ατυχήματα ή νοσήματα.
"Η Αναγέννηση" δεν αφήνει τις μέρες να περνούν μέσα στη ρουτίνα και τον "κυνισμό" της αποθεραπείας. Κάθε εποχή έχει τη δική της αξία, τη δική της σημασία και τις δικές της δραστηριότητες. Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα δεν θα μπορούσαν να περάσουν να αποτελέσουν εξαίρεση.
Στην "Αναγέννηση" υποδέχονται την Άνοιξη και το Πάσχα με κηπουρική, με λαμπάδες και με στόλισμα αβγών. Δεν είναι, ωστόσο, μόνο αυτό. Για όλα αυτά χρησιμοποιούν μόνο υλικά ανακύκλωσης, σκεπτόμενοι το περιβάλλον και δίνοντας μια διαφορετική νότα τις πασχαλινές τους εκδηλώσεις τη φετινή χρονιά.
Με αγάπη για το περιβάλλον ανάλογη με εκείνη για τον άνθρωπο. Στην "Αναγέννηση" το ξέρουν καλά. Με αγάπη μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο.

Υπηρεσίες / Θεραπευτικά Τμήματα

Φυσικοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Υδροθεραπεία

Θεραπευτική Γυμναστική

Διατροφική Παρακολούθηση

Ψυχολογική Υποστήριξη

Νοσηλευτική Φροντίδα