Νέα & Εκδηλώσεις
Με τη χορηγία της “Αναγέννησης” ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.ΠΑ. σε συνέδριο φορέων για άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού

Το Κέντρο Αποθεραπείας Αποκατάστασης Θεσσαλονίκης “Αναγέννηση” χρηματοδότησε τη συμμετοχή του Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, στο πανευρωπαϊκό συνέδριο φορέων που εκπροσωπούν άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού.

Με την ευγενική του χορηγεία δόθηκε η δυνατότητα στον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μ.Θ. κ. Αυγουστίδη να παρακολουθήσει από κοντά το πανευρωπαϊκό συνέδριο φορέων.

Το Κέντρο Αποθεραπείας Αποκατάστασης Θεσσαλονίκης “Αναγέννηση” είναι γνωστό για τις φιλανθρωπικές του δράσεις και τις κοινωνικές του ευαισθήσιες και για ακόμη μία φορά το απέδειξε.

 

 

     Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την ευγενική χορηγία σας με την οποία ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μ.Θ. κ. Αυγουστίδης συμμετείχε και παρακολούθησε για πρώτη φορά το πανευρωπαϊκό συνέδριο φορέων που εκπροσωπούν άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού.

     Με την πολύτιμη βοήθειά σας που στήριξε την παρουσία της ελληνικής αντιπροσωπείας στο συγκεκριμένο συνέδριο ενισχύθηκε η θέση της χώρας μας στην πανευρωπαϊκή αυτή ομοσπονδία και αποκτήθηκαν γνώσεις και εμπειρίες από διαφορετικέςανν χώρες της Ευρώπης που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με κάκωση νωτιαίου μυελού.

     Ελπίζουμε, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας που αποδεδειγμένα σας διακρίνει, να υπάρξουν και στο μέλλον παρόμοιες συνεργασίες που στηρίζουν τις προσπάθειες όλων μας.

      Πάντα στην διάθεση σας.  

 

 

 Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

   Ο πρόεδρος 

Γιώργος Αυγουστίδης 

Υπηρεσίες / Θεραπευτικά Τμήματα

Φυσικοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Υδροθεραπεία

Θεραπευτική Γυμναστική

Διατροφική Παρακολούθηση

Ψυχολογική Υποστήριξη

Νοσηλευτική Φροντίδα