Νέα & Εκδηλώσεις
Yulia Samoylova: Στη Θεσσαλονίκη και την «Αναγέννηση» η πολυσυζητημένη τραγουδίστρια

«Flame is Burning». Με αυτό το τραγούδι γνωρίσαμε φέτος την Yulia Samoylova.

Η νεαρή, η οποία τραγουδά καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλον τον κόσμο, πραγματοποίησε μία εμφάνιση «με αγάπη από εκείνη για εμάς και τους καλεσμένους μας» στη χώρα μας. 

Η γλυκιά Yulia, η ιστορία της οποίας έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του κέντρου αποκατάστασης «Αναγέννηση» στη Θεσσαλονίκη που φιλοξενήθηκε. Εκεί πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιούλιου προς τιμήν της μία μουσική βραδιά.

Η Yulia, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε το 2006, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ιατρικού κέντρου της Αναγέννησης, στη Θεσσαλονίκη, και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από το προσωπικό και τη φιλοξενία της εκεί.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του κέντρου αποκατάστασης, ενώ η είσοδος όπως αναφερόταν και στη σχετική αφίσα ήταν δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση δεν έλαβε σχεδόν καθόλου δημοσιότητα, καθώς η επιθυμία της Yulia να επισκεφθεί το κέντρο «Αναγέννηση» εκδηλώθηκε πολύ αυθόρμητα και άμεσα, χωρίς να δώσει χρόνο στους διοργανωτές για περαιτέρω προετοιμασία.

 

 

 

Υπηρεσίες / Θεραπευτικά Τμήματα

Φυσικοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Υδροθεραπεία

Θεραπευτική Γυμναστική

Διατροφική Παρακολούθηση

Ψυχολογική Υποστήριξη

Νοσηλευτική Φροντίδα