Νέα & Εκδηλώσεις
ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ekso Bionics Exoskeleton

 

 

Υποστήριξη καλύτερων αποτελεσμάτων για τους ασθενείς μας χρησιμοποιώντας τεχνολογία εξωσκελετών.

 Το EksoGT ™ σχεδιάστηκε για χρήση αποκλειστικά σε κλινικά περιβάλλοντα. Όταν ενσωματωθεί σε μια θεραπευτική πρακτική, ο αντίκτυπος μπορεί να είναι βαθύς: βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών & βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας.

 

Οι θεραπευτικές συσκευές Ekso Bionics είναι σχεδιασμένες για ασθενείς και θεραπευτές. Με την προώθηση της προηγούμενης κινητικότητας, μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που αναρρώνουν από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης να επιστρέψουν στα πόδια τους νωρίτερα. Ταυτόχρονα, μπορούμε να μειώσουμε τη φυσική πίεση στους θεραπευτές και την πιθανότητα τραυματισμού κατά τη διάρκεια συνεδριών αποκατάστασης.

 

EksoGT

 Αποκατάσταση βλάβης του νωτιαίου μυελού και  έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ασθενείς να επιστρέψουν στα πόδια τους υποστηρίζοντας την εκ νέου εκμάθηση των ορθών μοτίβων βημάτων, της μετατόπισης βάρους και ενδεχομένως ελαφρυντικών αντισταθμιστικών συμπεριφορών.

 

 Πιστεύουμε ότι από κοινού μπορούμε να αλλάξουμε το επίπεδο φροντίδας υποστηρίζοντας τις ελπίδες των ασθενών για πρόωρη κινητικότητα και ανεξαρτησία με τεχνολογία εξωσκελετών.

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες / Θεραπευτικά Τμήματα

Φυσικοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Υδροθεραπεία

Θεραπευτική Γυμναστική

Διατροφική Παρακολούθηση

Ψυχολογική Υποστήριξη

Νοσηλευτική Φροντίδα