Φυσικοθεραπεία
Στοχευμένη Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες


Η συσκευή BTL μεταφέρει την υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στον επιθυμητό ιστό η οποία οδηγεί σε επιλεκτική θέρμανσή του.
Χάρη σε αυτόν τον μηχανισμό οι ασθενείς βιώνουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο, μυϊκή χαλάρωση, γίνεται μείωση του οιδήματος και αναγέννηση και επούλωση των ιστών.
Οι συχνότερες ενδείξεις περιλαμβάνουν, τον τοπικό μυϊκό σπασμό, τα trigger points, την μυαλγία, την τενοντίτιδα, τον αυχενικό πόνο, το μετατραυματικό οίδημα κ.α.
Η άμεση θεραπευτική επίδραση γίνεται αντιληπτή από τον ασθενή και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την θεραπεία.
Ο συνδυασμός των χειρισμών του θεραπευτή καθώς και η χρήση της συσκευής BTL-6000 TR-Therapy κάνει αυτή τη θεραπευτική μέθοδο την πιο σύγχρονη θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Η Tecar Therapy βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας με πολλαπλά πλεονεκτήματα στην χρήση της. Συγκεκριμένα η θεραπεία ραδιοσυχνότητας υψηλής ισχύος:


· Δρα σε βάθος: Η θεραπευτική δράση της είναι βαθιά και ομοιόμορφη χωρίς απώλεια ενέργειας
· Είναι γρήγορη: Μειώνει κατά πολύ τον χρόνο θεραπείας. Ελαττώνεται αισθητά ο αριθμός των συνεδριών, κυρίως όταν γίνεται σωστή εφαρμογή.
· Είναι εστιασμένη: Το βιολογικό αποτέλεσμα αναπτύσσεται αποκλειστικά στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία.
· Άριστη σχέση κόστους/αποτελέσματος: Η θεραπεία Tecar προσφέρει άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα και οι ασθενείς αισθάνονται καλύτερα ήδη από την 1η συνεδρία
· Είναι ειδική: Ο τρόπος δράσης είναι διαφορετικός ανάλογα με τον τύπο των ιστών στους οποίους δρα μύες, τένοντες, οστά κλπ.
· Είναι συνδυαστική με άλλες θεραπείες και τεχνικές που ενδυναμώνουν τα αποτελέσματα
· Είναι ανώδυνη: Χάρη στην βιο-συμβατότητα που παρουσιάζει και στο γεγονός ότι δεν είναι θεραπεία διεισδυτική δηλαδή δεν μεταφέρουμε ενέργεια από έξω, είναι απόλυτα ανώδυνη και πολύ ευχάριστη στον ασθενή
· Είναι ακίνδυνη: Δεν εκπέμπει ακτινοβολία, και δεν έχει καμία παρενέργεια


Ενδείξεις της Tecar Therapy

· Οσφυαλγίες
· Ισχιαλγίες
· Αυχενικά Σύνδρομα
· Γοναλγίες
· Φλεγμονές
· Επικονδυλίτιδες
· Θυλακίτιδες
· Οστεοαρθρίτιδα
· Κατάγματα
· Μυϊκοί τραυματισμοί
· Κακώσεις συνδέσμων και τενόντων
· Πόνοι στους ώμους, ισχία κλπ.

Υπηρεσίες / Θεραπευτικά Τμήματα

Φυσικοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Υδροθεραπεία

Θεραπευτική Γυμναστική

Διατροφική Παρακολούθηση

Ψυχολογική Υποστήριξη

Νοσηλευτική Φροντίδα